Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja

Koteja rauhallisella sijainnilla

Toimivaa asumista lähellä keskustaa

Tiilikoto, Laitila

Tiililän vehreä ja rauhallinen asuinalue on noin kilometrin päässä Laitilan keskustasta. Kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä: kouluihin, päiväkoteihin ja leikkipuistoihin pääsee helposti pyörällä tai kävellen, mikä houkuttelee alueelle paljon lapsiperheitä. Rauhallinen ja puistomainen ympäristö sopii rauhallisempaa asuinympäristöä etsivälle.

vuokra-asunto Laitila

Edullista asumista merenrantakylässä

Martinkumpu, Oulu

Martinniemi on Oulun pohjoispuolella sijaitseva merenrantaan rajoittuva rauhallinen pientalovaltainen kaupunginosa, jossa luonto on läsnä ja peruspalvelut naapurissa. Kävellen pääsee kauppaan, kouluun, kirjastoon ja päiväkotiin tai uimarantaan. Luontoihmisille aktiviteettia tuovat pienvenesatama, hiekkaranta, alueen laavut ja hyvät kattavat ulkoilumahdollisuudet niin talvella kuin kesällä. Entinen sahapitäjä on vain 5km päässä Haukiputaan keskustasta, ja linja-autolla pääsee Ouluun arkisin 20 minuutin välein.

vuokra-asunto Oulu

Luonnonrauhaa Karkialammella

Karkialinna, Mikkeli

Karkialampi on luonnonläheinen alue 4km päässä Mikkelin torilta. Kalevankankaan liikuntamaastot lähtevät aivan kivitalon ovelta ja asuinympäristö on todella rauhallinen, sillä muuta asutusta alueella on vähän.

Autopaikkoja on pihassa runsaasti ja lähikauppa on kilometrin päässä. Oma uimaranta ja luonnonläheisyys tekee paikasta ainutlaatuisen kerrostaloasujalle.

vuokra-asunto Mikkeli

Maaseudulla lähellä työpaikkoja

Retkentie, Pyhäranta

Rohdainen on pieni maaseutupitäjä Uudenkaupungin ja Rauman välissä. Pienen kuntakeskittymän palvelutarjonta on kompakti, sillä kylältä löytyy kävelyetäisyydellä mm. terveysasema, kauppa, koulu, pururata ja campingalue.

Pientalovaltainen kylä on rauhallinen ja turvallinen ympäristö asua. Metsät ja pellot hallitsevat maisemaa ja merenrantaan on matkaa alle kilometri.

Suuremmat kaupungit Laitila, Uusikaupunki ja Rauma ovat noin vartin ajomatkan päässä, joten työpaikkoja ja palveluita on tarjolla enemmän hyvinkin lähellä.

vuokra-asunto pyhäranta

Maaseudun idylliä ja omaa rauhaa

Tyyneläntie, Pyhäranta

Ihode on maaseutukylä valtatie 8 varrella vain noin vartin ajomatkan päässä Raumalta. Maaseutupitäjän  palvelutarjonta on rajallinen ja kylältä löytyy mm. koulu, lounaskahvila, postin palvelupiste sekä lintutorni. Otajärven suosittu retkeilyalue ja lintuvesi on aivan naapurissa, ja muutenkin luonto on vahvasti läsnä täällä aktiivisessa kylässä.

Pientalovaltainen kylä on rauhallinen ja turvallinen ympäristö asua ja elää. Metsät, pellot ja maatilat hallitsevat kylätaajaman maisemaa, mutta naapurin lähikaupungit takaavat sen, että kaupunkien palvelutarjonta on helposti saavutettavissa.

vuokra-asunto pyhäranta

Maaseudulla lähellä työpaikkoja

Klupu-Sato, Rauma

Rauman Lapissa asut maaseudun rauhassa, mutta kuitenkin kaupungin palveluiden naapurissa. Täällä luonto on lähellä, asuinympäristö on turvallinen ja Lapin palvelut kaupasta kouluun ovat aivan kävelyetäisyydellä. Rauman torille on vartin matka autolla tai bussilla, joten kaupunkiin pääsee muitta mutkitta. 

Maaseudun rauha tekee Klupu-Sadosta ainutlaatuisen paikan tilaa ja rauhaa arvostavalle.

vuokra-asunto rauma

Keskustan kupeessa Huhkolassa

Kirjavainio, Huittinen

Huittisten Huhkolassa asut vehreiden puistojen ja loistavien harrastusmahdollisuuksien äärellä aivan keskustan vieressä. Täällä kauppa, koulu ja urheilumahdollisuudet ovat aivan naapurissa ja päiväkoti näkyy lähes ikkunasta. Kilometrin päässä sijaitseva Huittisten keskusta takaa sen, että arki sujuu ja kylän menot ovat aivan kiven heiton päässä. 

Erittäin mukava sijainti ja vehreys tekee Kirjavainiosta ainutlaatuisen paikan tilaa ja rauhaa arvostavalle.

vuokra-asunto Huittinen

Keskellä kylää, palveluiden äärellä

Pankkitalo, Mynämäki

Pankkitalossa asut mukavan vehreässä ympäristössä Mynäjoen rantamaisemissa, kirjaston, kauppojen , koulujen  ja muiden keskustan palveluiden naapurissa, aivan Mynämäen keskustan ytimessä. Etuikkunasta avautuu maisema kylänraitille ja toisella puolella taloa ikkunasta näkyy Mäenkylän vehreä kukkula. 

Tarjolla on erikokoisia asuntoja elämän eri vaiheisiin. Talosta löytyy mukavat ja vastaremontoidut saunatilat sekä hyvät paikoitustilat pihasta.  

Pankkitalossa on mukava asua, sillä olet lähellä kaikkea, mutta silti ympäristö on mukavan vehreä ja tunnelmallinen, kiitos joen ja vastapäätä avautuvien puistojen. 

Vehreät puistot ja palveluiden läheisyys tekee Pankkitalosta hyvän paikan asumisen helppoutta arvostavalle.

vuokra-asunto mynämäki