Viihtyisämpi koti vaikkapa remontoimalla

Meillä asukas saa osallistua tekemiseen

Anna kodin kehitysehdotus

Meille on tärkeää, että kodissa viihtyy ja se tuntuu kodilta. Joskus pieni maalaus piristää asuntoa tai pienellä omatoiminikkaroinnilla saadaan toimivuutta lisättyä. Joskus pihaa varjostavat puut kaatamalla saadaan enemmän valoa kotiin ja fiilis paranee.

Meille saa ja pitää antaa kehitysehdotuksia, jotta asuminen olisi entistä parempaa. Älä siis epäröi antaa ehdotuksia ja palautetta. Tällä tavoin sinä saat paremman kodin ja me tyytyväisemmän asukkaan. 

 

Remontoi omatoimi-
sesti

Kodin pitää tuntua kodilta. Joskus uusi seinän väri piristää, joskus taas keittiöön olisi ihana saada uudet vetimet tai keittiön ovet voisi maalata. Laita meille viestiä ja keskustellaan toiveistasi tarkemmin. 

Kodin kehittäminen

Joskus amme häiritsee elämää, ovi on aivan tiensä päässä tai keittiön taso on todella huonossa kunnossa. Laita meille viestiä ja fiksataan kodista viihtyisämpi ja parempi. 

Jotain muuta

Talossa netti ei oikein toimi, puut varjostavat, parkkitilaa on vähän, pyörätelineitä on liian vähän tai saunassa on liian kylmä. Meille kaikki palaute ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita. Palautteiden pohjalta osaamme tehdä oikeita asioita. 

Nopea askel kohti parempaa kotia

Kodin kehitysehdotus

Täytä kehitysehdotuslomake alta ja me olemme sinuun yhteydessä, jotta voimme tarkemmin miettiä kotisi ratkaisuja. 

mikäli teillä ei ole sähköpostia kirjoita xxx