Ilmoitus häiritsevästä asumisesta

Kun taloon pitää palauttaa rauha ja järjestys

Häiriöilmoitus

Mikäli naapurisi häiritsevä elämä on toistuvaa ystävällisestä huomautuksesta huolimatta, voit ilmoittaa tällä lomakkeella toistuvasta häiritsevästä elämästä.

Keskustele häiriöstä aina ensin naapurisi kanssa, mikäli se vain on mahdollista. Naapurisi ei välttämättä ole tietoinen, että hänen asumisensa aiheuttaa häiriötä naapureille. Vakavammissa tilanteissa voi myös harkita poliisin paikalle kutsumista, mikäli tilanne sitä vaatii.

Häiriöilmoituksessa tulee olla mainittuna huoneistonumero ja itse häiriö kuvailtuna mahdollisimman tarkasti; häiriön luonne, ajankohta ja toistuvuus, onko paikalle kutsuttu poliisia tai kiinteistönhuoltoa jne.

Häiriöilmoitukset käsitellään aina tapauskohtaisesti ja luottamuksellisesti. Vuokranantaja toimii häiriöilmoitusten suhteen asuinhuoneiston vuokrauksesta säädetyn lain sekä hyvän vuokratavan mukaisesti. 

Häiriöilmoitusta ei voi tehdä nimettömänä, vaan siitä tulee ilmetä ilmoituksen tekijän yhteystiedot. Huomioithan, että nimettöminä tulleita ilmoituksia ei käsitellä. Tarvitsemme yhteystietoja mahdollisia lisäselvityksiä varten. Ilmoittajan henkilöllisyys jää ainoastaan vuokranantajan tietoon.

mikäli teillä ei ole sähköpostia kirjoita xxx
Tarkka osoite (kaupunki, osoite, porras ja asunto)
Häiriön todentamiseksi tarvitsemme mahdollisimman tarkan päivämäärän, kellonajan sekä tarkan kuvauksen tapahtuneesta.
Kuvaile mahdollisimman tarkasti kenen toimesta, minkälaista häiriötä on tapahtunut ja milloin. Onko paikalle hälytetty huolto tai viranomainen?

Meihin on helppo olla yhteydessä

Maanläheinen perheyritys

Antti Vainio

Vuokraus
Karkialinna ja Martinkumpu

antti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 400430613

Eero-Matti Vainio

Vuokraus
Klupu-Sato, Retkentie, Tyyneläntie ja Tiilikoto

eero-matti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 509179686