Vuokra-asunto, Rauma, Lappi

Klupu-Sato

Klupu-Sato, Lappi, Rauma

Rauhallinen asuinpaikka maaseudun rauhassa

Rauman Lapissa asut maaseudun rauhassa, mutta kuitenkin kaupungin palveluiden naapurissa. Täällä luonto on lähellä, asuinympäristö on turvallinen ja palvelut kaupasta kouluun ovat kävelyetäisyydellä. Rauman torille on reilu vartin matka autolla tai bussilla, joten kaupunkiin pääsee muitta mutkitta töihin tai asioita hoitamaan. 

Klupu-Saton rauhassa on mukava asua: talosauna lämpiää, pihalla on hyvin tilaa leikeille ja autoille on hyvät paikat rauhallisessa ja metsäisessä pihapiirissä. Lähipalvelut ovat kattavat kuten kaksi kauppaa, koulu, päiväkoti, kahviloita, kuntoportaat, urheilukenttä ja pankki. Ja nämä kaikki kävely- tai pyöräilymatkan päässä kotoa. 

Maaseudun rauha tekee Klupu-Sadosta ainutlaatuisen paikan tilaa ja rauhaa arvostavalle. 

Asumista maaseudun rauhassa

Sijainti kylän keskellä ja metsäinen tontti

Tilaa ja vehreyttä

Toimivia koteja elämän eri vaiheisiin yksiöistä kolmioon

Klupu-Sato on rauhallinen asuintalo niin yksineläville, pariskunnille kuin perheillekin. Talossa on tarjolla täysin savuttomia asuntoja: valoisia toimivia yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita. Kaikissa asunnoista on vehreä metsäinen näkymä ja parveke tai terassi. Esteettömiä hissitalon koteja on myös sekä saunallisia suurempia koteja saunomisen ystäville. 

Yksiö 34m2

Tilava yksiö on toimiva kokonaisuus keittokomerolla sekä avaralla huoneella, jossa kätevä tila sängylle.  Kompakti WC- / suihkutila pesukoneliitännällä takaa toimivan arjen. Keittiö on toimiva, jossa on paljon kaappi ja tasotilaa. Yksiöissä on kerroksen mukaan joko parveke tai katettu terassi, josta on näköala sisäpihalle.

Kaksio 50,5m2

Pienempi kaksio on toimiva kokonaisuus keittokomerolla, makuuhuoneella sekä avaralla olohuoneella, josta on kulku parvekkeelle. Mukavan kokoinen WC- / suihkutila pesukoneliitännällä takaa toimivan arjen. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa, liesi sekä jääpakastinkaappi. 

Kaksio 62m2

Suurempi kaksio on tilava koti, jonka keittiöön mahtuu pöytä, valoisassa makuuhuoneessa on hyvin säilytystilaa ja avarasta olohuoneesta on kulku parvekkeelle. Suurehko WC / suihku pesukoneliitännällä takaa toimivan arjen ja pyykkihuollon. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa, liesi, astianpesukone sekä jääpakastinkaappi. 

Kolmio 79m2

Reilunkokoinen kolmio soveltuu erinomaisesti perheiden tarpeisiin tai tilaa arvostavalle ruokakunnalle. Kolmioissa on parveke sekä todella avara keittiö, jonne mahtuu suurikin ruokailuryhmä. Säiltytystilaa on hyvin vaatehuoneessa, avarissa huoneissa sekä tilavassa keittiössä. WC-tilassa on liitäntä pesukoneelle arjen helpottamiseksi.

Faktat

Osoite Isomäenkuja 1 ja 3, Uuniverstaankuja 2

Rakennusvuosi 1972-1974

Perusparannus 1993

Asuntojen koko 12kpl 33 m2, 18kpl 50 m2, 18kpl 62,5, 18kpl 79m2

Asuntojen tyypit 1h+kk+terassi, 2h + kk + p, 2h + k +p, 3h + k + p

Yleiset tilat sauna, irtaimisto- ja pyörävarasto

Isännöinti ja vuokraus Vainio Kiinteistö Group Oy

Huoltoyhtiö Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy

Käytännön asiat

Vesimaksu 23€/kk/hlö

Saunamaksu 10€/kk

Autopaikka 10€/kk

Luottotiedot tarkistetaan, mutta ei estä asunnon saamista

Vakuus 1kk vuokra tai neuvotellaan tapauskohtaisesti

Vuokraus Eero-Matti Vainio 0500 9179 686

Tilavaa ja toimivaa asumista

Suuri piha ja paljon parkkitilaa

Keskeinen sijainti

Keskellä kylää on hyvä asua, kaikki palvelut ja harrastukset kävelyetäisyydellä

Hyvä paikka lapsille

Suuri piha ja hyvät tilat leikkiä, lyhyt matka kouluun ja päiväkotiin

Paljon parkki
tilaa

Meillä asuessa ei ole parkkihuolia, sillä parkkitilaa autoille on riittävästi. 

Haluan muuttaa tänne

Vuokraus tehty helpoksi

Löysitkö tarpeeseen sopivan kodin? Loistavaa. Täytä huolella asuntohakemuksemme, kutsumme sinut yksityisnäyttöön ja mikäli asunto on mieleinen, tehdään vuokrasopimus helposti sähköisesti ja homma on avainten luovutusta ja muuttoa vaille valmis. Sitä ennen voit lukea muuttajan muistilistan, jotta kaikki muutossa sujuu mukavasti ilman ongelmia. 

Olen jo asukas

Pyrimme siihen, että viihdyt

Kuka sitä kodistaan pois muuttaisi ja siksi meille on tärkeää, että meillä viihdytään. Pyrimme siihen, että meillä asunnon toimimattomuus ei ole syy muuttaa. Saat vapaasti vaikuttaa siihen miltä kotisi näyttää ja tuntuu, ja tuoda siihen oman kätesi jälkeä. Kuuntelemme myös aktiivisesti asukkaiden ehdotuksia, jotta talomme ja pihapiirimme olisi mahdollisimman viihtyisiä. 

Vuokraus ja lisätiedot

Eero-Matti Vainio

eero-matti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 500 9179 686