Vuokra-asunto, Mikkeli

Karkialinna

Karkialinna, Mikkeli

Luonnonläheinen ja rauhallinen asuinpaikka järven rannalla

Karkialinnassa asut omassa rauhassa, mutta kuitenkin kaupungin palveluiden naapurissa. Täällä luonto on lähellä, monipuoliset Kalevankankaan liikuntamahdollisuudet alkaa kivitalon ovelta ja Mikkelin torillekin on vain neljän kilometrin matka. Matka taittuu vaikkapa kävellen, pyörällä tai tarpeen mukaan autolla.

Karkialinna on aktiiviselle ihmiselle optimaalinen paikka.  Harrastusvälineitä varten on hyvät tilat, sauna tarjoaa pientä luksusta ja autoille on hyvin tilaa rauhallisessa ja metsäisessä pihapiirissä.  Lähipalveluita ovat naapurissa oleva lounasravintola ja kuntosali, 100m päästä alkavat hiihtoladut sekä kilometrin päässä sijaitseva lähikauppa. Kesällä käytössä on uimalaituri, josta voi pulahtaa vaikkapa aamu-uinnilla.

Luonnon läheisyys tekee Karkialinnasta ainutlaatuisen paikan kerrostaloasujalle, joka arvostaa tilaa ja rauhaa. 

Asumista luonnon rauhassa

Jämäkkä 50-luvun kivitalo ja metsäinen tontti

Tilaa ja 50-luvun tunnelmaa

Toimivia kaksioita ja kompakteja kolmioita

Karkialinna on rauhallinen asuintalo niin yksinelävälle, pariskunnille kuin pienille perheillekin. Talossa on tarjolla täysin savuttomia asuntoja: valoisia toimivia kaksioita sekä kompakteja kolmioita. Kaikissa asunnoista on vehreä metsäinen näkymä sekä parveke.

Kaksio 52,5m2

Karkialinnan pienempi asuntokoko on toimiva kokonaisuus keittiöllä, makuuhuoneella sekä avaralla olohuoneella, josta on kulku parvekkeelle. Kompakti WC / suihku pesukoneliitännällä takaa toimivan arjen. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa, liesi, astianpesukoneliitäntä sekä jääpakastinkaappi. Massivipuiset lasiaukolliset 50-luvun väliovet sekä leveät ikkunalaudat tuovat asuntoihin luonnetta ja laatua. Säilytystilaa on todella runsaasti asuntojen jämäköissä kaapeissa.

Kolmio 64m2

Talon toinen reuna on suurempia asuntoja, kolmioita, jotka soveltuvat erinomaisesti pienempien perheiden tarpeisiin tai tilaa arvostavalle ruokakunnalle. Kolmioissa on parveke ja avara keittiö, jonne mahtuu mukavasti ruokailuryhmä. Huoneita löytyy kaikkien tarpeiden mukaisesti. Myös kolmioissa säiltytystilaa on paljon sekä eteisessä, keittiössä että makuuhuoneissa. WC-tilassa on liitännät pesukoneelle arjen helpottamiseksi.

Faktat

Osoite Tyrjäntie 12

Rakennusvuosi 1956

Perusparannus 2020

Asuntojen koko 12kpl 52,5 m2, 12kpl 64 m2

Asuntojen tyypit 2h +k + p, 3h + k + p

Yleiset tilat sauna, pesutupa, irtaimisto-, ullakko- ja pyörävarasto

Isännöinti ja vuokraus Vainio Kiinteistö Group Oy

Huoltoyhtiö MHS Palvelut Oy

Käytännön asiat

Vesimaksu 24€/kk/hlö

Saunamaksu 10€/kk

Autopaikka 15€/kk

Luottotiedot tarkistetaan, mutta ei estä asunnon saamista

Vakuus 1kk vuokra tai neuvotellaan tapauskohtaisesti

Vuokraus Antti Vainio 0400 430 613

Tilavaa ja toimivaa asumista

Hyvät tilat harrastaa ja paljon parkkitilaa

Hyvä talosauna

Sauno ja rentoudu omalla yksityisvuorollasi tai lenkkisaunassa viikolla. 

Tilaa harrastaa

Tilava pyörävarasto ja suuret välinevarastot tarjoavat mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti. 

Paljon parkki-
tilaa

Meillä asuessa ei ole parkkihuolia, sillä parkkitilaa autoille on riittävästi. 

Haluan muuttaa tänne

Vuokraus tehty helpoksi

Löysitkö tarpeeseen sopivan kodin? Loistavaa. Täytä huolella asuntohakemuksemme, kutsumme sinut yksityisnäyttöön ja mikäli asunto on mieleinen, tehdään vuokrasopimus helposti sähköisesti ja homma on avainten luovutusta ja muuttoa vaille valmis. Sitä ennen voit lukea muuttajan muistilistan, jotta kaikki muutossa sujuu mukavasti ilman ongelmia. 

Olen jo asukas

Pyrimme siihen, että viihdyt

Kuka sitä kodistaan pois muuttaisi. Siksi meille on tärkeää, että meillä viihdytään. Pyrimme siihen, että meillä asunnon toimimattomuus ei ole syy muuttaa. Saat vapaasti vaikuttaa siihen miltä kotisi näyttää ja tuntuu, ja tuoda siihen oman kätesi jälkeä. Kuuntelemme myös aktiivisesti asukkaiden ehdotuksia, jotta talomme ja pihapiirimme olisi mahdollisimman viihtyisiä. 

Vuokraus ja lisätiedot

Antti Vainio

antti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 400 430 613