Vastuullinen perheyritys

Meiltä on helppo vuokrata koti

Olemme luotettava vuokranantaja

Olemme vuonna 2014 perustettu perheyritys, jonka juuret ovat syvällä Vakka-Suomen maaperässä. Tiimimme on sekoitus rautaista kiinteistöalan osaamista, maanläheistä ja tehokasta asiakaspalvelua sekä ripaus modernia digitaalista otetta ja osaamista. Meille toimiva ja luotettava vuokra-asuminen on kaikki kaikessa, ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme lunastamaan lupauksemme toimivista kodeista rauhallisella sijainnilla. 

Ammattitaito

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia, joille kestävyys ja toimivuus ovat kunnia asioita. Pienenä perheyrityksenä toimimme ketterästi sekä nopeasti.

Luotettavuus

Kun sanomme jotain, myös teemme sen. Olemme vuokranantaja, johon voi luottaa. Siksi pyrimme löytämään asukkaat ja kumppanit, joihin voimme luottaa. 

Pitkäjänteisyys

Haluamme ajatella asioita vuosien horisontilla. Rakennusten käyttöikä on vuosikymmeniä, joten toimimme sen mukaan: kestävästi, järkevästi sekä pitkäjänteisesti. 

Emme pysähdy, vaan kehitämme toimintaamme

Kohtuuhintaista asumista nykyaikaisella otteella

Vahvan urheilutaustamme vuoksi olemme tottuneet tavoittelemaan parasta mahdollista suoritusta ja hyvää lopputulosta. Haemme ja tutkimme nykyaikaisia tapoja kehittää vuokrausta ja asumiskokemusta, jotta asuminen meillä on vaivatonta ja toimivaa.  Lisäksi pyrimme vähentämään talojemme energiankulutusta ja ilmastokuormaa tutkimalla uusia ja tehokkaita teknologioita sekä toimintatapoja.

Kestävyys on meidän pelimme

Olemme pitkäaikainen omistaja

Me emme hae helppoja voittoja, vaan pyrimme kestävään ja laadukkaaseen toimintaan. Teemme kiinteistöillemme strategisesti fiksuja ja kestäviä uudistuksia sekä korjauksia. Samaa ajatusta hyödynnämme vuokrauksessa. Meidän tarjoamamme kotimme eivät ole kaupungin kalliimpia, sillä pyrimme siihen, että meillä viihdytään pitkään. 

pexels-fwstudio-129722

Meihin on helppo olla yhteydessä

Maanläheinen perheyritys

Antti Vainio

Talomestari Karkialinna, Martinkumpu
antti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 400 430 613

Eero-Matti Vainio

Talomestari Tyyneläntie, Retkentie, Tiilikot
eero-matti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 50 9179 686

Asko Vainio

Tekninen isännöinti

Kun jokin askarruttaa

Ota yhteyttä

Kysy mitä vain, me autamme.

    +358 (0) 400 430 613