Ketterä perheyritys

Meiltä on helppo vuokrata koti

Olemme luotettava vuokranantaja

Vainio Kotien taustalla on vuonna 2014 perustettu perheyritys Vainio Kiinteistö Group Oy, jonka juuret ovat syvällä Vakka-Suomen maaperässä. Tiimimme on sekoitus rautaista kiinteistöalan osaamista, maanläheistä ja tehokasta asiakaspalvelua sekä ripaus modernia digitaalista otetta ja osaamista. Meille toimiva ja luotettava vuokra-asuminen on kaikki kaikessa. Siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme lunastamaan lupauksemme kohtuuhintaisista kodeista rauhallisella sijainnilla. 

Ammatti-
taito

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia, joille kestävyys ja toimivuus ovat kunnia asioita. Pienenä perheyrityksenä toimimme ketterästi sekä nopeasti.

Luotetta-
vuus

Kun sanomme jotain, myös teemme sen. Olemme vuokranantaja, johon voi luottaa. Siksi pyrimme löytämään asukkaat ja kumppanit, joihin voimme luottaa. 

Pitkäjän-
teisyys

Haluamme ajatella asioita vuosien horisontilla. Rakennusten käyttöikä on vuosikymmeniä, joten toimimme sen mukaan: kestävästi, järkevästi sekä pitkäjänteisesti. 

Emme pysähdy, vaan kehitämme toimintaamme

Kohtuuhintaista asumista nykyaikaisella otteella

Vahvan urheilutaustamme vuoksi olemme tottuneet tavoittelemaan parasta mahdollista suoritusta ja hyvää lopputulosta. Haemme ja tutkimme nykyaikaisia tapoja kehittää vuokrausta ja asumiskokemusta, jotta asuminen meillä on vaivatonta ja toimivaa.  Lisäksi pyrimme vähentämään talojemme energiankulutusta ja ilmastokuormaa tutkimalla uusia ja tehokkaita teknologioita sekä toimintatapoja.

Sähköinen asuntohakemus

100%

Tehokas asiakaspalvelu

100%

Uudet teknologiat ja ratkaisut

100%

Kestävyys on meidän pelimme

Olemme pitkäaikainen omistaja

Me emme hae helppoja voittoja, vaan pyrimme kestävään ja laadukkaaseen toimintaan. Teemme kiinteistöillemme strategisesti fiksuja ja kestäviä uudistuksia sekä korjauksia. Samaa ajatusta hyödynnämme vuokrauksessa. Meidän tarjoamamme kotimme eivät ole kaupungin kalliimpia, sillä pyrimme siihen, että meillä viihdytään pitkään. 

pexels-fwstudio-129722

Meihin on helppo olla yhteydessä

Ota yhteyttä

Antti Vainio

Talomestari
Karkialinna, Kirjavainio ja Martinkumpu

antti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 400430613

Eero-Matti Vainio

Talomestari
Klupu-Sato, Retkentie, Tyyneläntie ja Tiilikoto

eero-matti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 509179686

Asko Vainio

Tekninen isännöinti
+358 (0) 400 535 928