Vuokra-asunto, Oulu

Martinkumpu

Martinkumpu, Oulu

Edullista asumista meren läheisyydessä Martinniemessä

Asuessasi Martinkummussa nautit maaseutufiiliksestä, mutta asut silti suuressa kaupungissa. Martinniemi on pientalovaltainen kaupunginosa Oulussa, missä luonto on läsnä ja peruspalvelut aivan naapurissa. Kävellen pääsee kauppaan, kouluun, kirjastoon ja päiväkotiin tai vaikkapa uimarantaan tai veneilemään. Luontoaktiviteettia alueelle tuovat pienvenesatama, hiekkaranta, alueen laavut ja hyvät kattavat ulkoilumahdollisuudet niin talvella kuin kesällä. Entinen sahapitäjä on vain 5km päässä Haukiputaan keskustasta, ja talon edestä pääsee linja-autolla Ouluun arkisin 20 minuutin välein. 

Aktiivinen kyläyhteisö on tiivis ja ihmiset maanläheisiä, mikä tekee Martinniemestä mukavan ja  rauhallisen maaseutupitäjän, jonne on helppo tulla ja muuttaa.

24
kaikki asunnot vuokrattu

Kaupungissa, mutta maaseudun rauhassa

Kohtuuhintaista asumista kaupan naapurissa

Tilaa ja vehreyttä

Toimivia kaksioita elämän eri vaiheisiin

Martinkummussa on tarjolla kahdentyyppisiä koteja: kompakteja pienempiä kaksioita sekä väljempiä läpitalon parvekkeellisia kaksioita.

Kaksio 43m2

Pienempi 43 neliön koti tarjoaa kaksi isoa huonetta: toisessa on runsaasti säilytystilaa kaapeissa ja toista voi pitää vaikka olohuoneena. Toimivasta keittokomerosta löytyy liesi sekä jenkkikaappi. Kylpyhuone on sopivan kokoinen ja  pesukoneliitännällä varustettuna mahdollistaa arkisen pyykkihuollon.

Kaksio 55,5 m2

Suurempi reilu 55 neliön koti on parvekkeellinen, valoisa ja tilava, jonne mahtuu vaikkapa pienempi perhe. Vaatehuone tuo tarvittavaa säilytystilaa ja keittiöön mahtuu mukavasti ruokailuryhmä. Kylpyhuoneesta löytyy pesukoneliitäntä, joten arjen pyörittäminen on vaivatonta. Parvekkeelta on vehreä näkymä naapurissa olevalle rivitaloalueelle.

Faktat

Osoite    Repolantie 5

Rakennusvuosi    1973

Asuntojen koko    9kpl 43 m2, 18kpl 55,5 m2

Asuntojen tyypit     2h +kk, 2h + k + p

Yleiset tilat    sauna, pesutupa, kuivaushuone, irtaimisto- ja pyörävarasto

Isännöinti ja vuokraus    Vainio Kiinteistö Group Oy

Huoltoyhtiö    SR Kiinteistöhuolto Oy

Käytännön asiat

Vesimaksu     26€/hlö/kk

Saunamaksu 10€/kk

Autopaikka     15€/kk

Luottotiedot    tarkistetaan, mutta ei estä asunnon saamista

Vakuus    1kk vuokra tai neuvotellaan tapauskohtaisesti

Vuokraus     Antti Vainio 0400 430 613

Tilavaa ja toimivaa asumista

Hyvät tilat tavaroille ja paljon parkkitilaa

Hyvä talosauna

Sauno ja rentoudu omalla vuorollasi lauantaisin

Tilaa säilyttää

Tilavat huoneistokohtaiset varastot ja hyvä pyörävarasto 

Oma parkki-
paikka

Oma parkkipaikka etupihalta tai bussilla kätevästi keskustaan ikkunan edestä

Haluan muuttaa tänne

Vuokraus tehty helpoksi

Löysitkö sopivan kodin?  Loistavaa. Täytä huolella asuntohakemuksemme, kutsumme sinut yksityisnäyttöön ja mikäli asunto on mieleinen tehdään vuokrasopimus helposti sähköisesti ja homma on avainten luovutusta ja muuttoa vaille valmis. Sitä ennen voit lukea muuttajan muistilistan, jotta kaikki muutossa sujuu mukavasti. 

Olen jo asukas

Pyrimme siihen, että viihdyt

Kuka sitä kodistaan muuttaisi. Haluamme, että meillä asunto ei ole muuton syy. Saat vapaasti vaikuttaa siihen miltä kotisi näyttää ja tuntuu, ja tuoda siihen oman kätesi jälkeä. Kuuntelemme myös aktiivisesti asukkaiden kehitysehdotuksia, jotta talomme olisi mahdollisimman viihtyisiä. 

Vuokraus ja lisätiedot

Antti Vainio

antti@kiinteistogroup.fi
+358 (0) 400 430 613